Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Inverterski varilni aparati MIG MAG

Inverterski MIG varilni aparati

Iskravar varilni aparati z invertersko tehnologijo so lahki in enostavni za uporabo z izjemnimi varilnimi karakteristikami. Profesionalne izvedbe nudijo varilne programe za večino pogosto uporabljanih materialov in zaščitnih plinov. 

Za fino prilagajanje konkretnim razmeram na varilnem mestu je na določenih modelih na razpolago elektronska dušilka. S pomočjo nastavljive dušilke je mogoče skoraj odpraviti brizganje v vsakem primeru, kar je uporabno zlasti pri varjenju v zaščiti plina CO2. Poleg tega lahko inverterski varilni aparat s pomočjo dušilke prilagaja obliko zvara - od bolj razlitega do ožjega z manj energije.

Inverterski varilni aparat za vsako delo

Naši inverterski varilni aparati s svojo robustno konstrukcijo zagotavljajo kvaliteten var kjerkoli ste na delu.

Mobilnost in vsestranskost aparata je ključnega pomena za delo, zlasti na terenu. Zato smo prilagodili tudi to linijo varilnih aparatov vašim potrebam in frekvenci dela. Za manjša in po moči manj zahtevna dela priporočamo iMIG multi 200, ki poleg varjenja po MIG postopku omogoča še varjenje elektrod in varjenje po TIG postopku.

Vsem, ki potrebujete varilni aparat večje moči skupaj in vrhunskimi varilnimi lastnostmi pa priporočamo modele iz serije iMIG 250 - 400. Tudi močnejši aparati poleg MIG in MAG varjenja vsi omogočajo MMA način za varjenje oplaščenih elektrod.

Set Descending Direction

   

Izdelkov 18

Set Descending Direction

   

Izdelkov 18