Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

MIG inverterski varilni aparat iMIG 250 GR

iMIG 250 vision

1.586,00 €

(Na zalogi)

  • MIG inverterski varilni aparat iMIG 250 GR MIG inverterski varilni aparat iMIG 250 GR

iMIG 250 vision

Hiter pregled

Vision je nova generacija vrhunskih, inverterskih, MIG aparatov Iskravar za profesionalno varjenje različnih materialov: aluminija, nerjavnega jekla in konstrukcijskega jekla. Za optimalno varjenje tudi v zaščiti plina CO2 imajo vse naprave možnost regulacije induktivnosti z elektronsko dušilko. Prednost izvedbe v inverterski tehnike je v zelo stabilnem toku in natančni regulaciji. Miren oblok in zelo malo brizganja sta posledica natančno nastavljenih varilnih programov v napravi nastavitev in dovršene regulacije. Odlične rezultate dosegamo tudi pri varjenju aluminija in jekla v zaščiti CO2. Digitalni vmesnik z velikim 7" zaslonom omogoča hkratni nadzor nad varilnim tokom, napetostjo, hitrostjo žice ter enostavno nastavljanje naprave s pomočjo debeline materiala. Drugi parametri, kot so: odgorevanje, točkanje, nalet žice so hitro nastavljivi z nekaj pritiski na gumb in jasno predstavljeni na zaslonu. Za varjenje vsakega od materialov naprava ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam ali uporablja povsem ročni način.

Zaloga: Sprejemamo prednaročila.

1.586,00 €
Cena vključuje DDV

Opis izdelka

Najnovejše Iskravar naprave iz družine vision so namenjene profesionalnemu elektroobločnemu varjenju različnih materialov: aluminija, nerjavnega jekla in konstrukcijskega jekla. Za varjenje v zaščiti plina CO2 imajo vsi aparati možnost regulacije induktivnosti z elektronsko dušilko. 
Prednost inverterske tehnike je v zelo čistem, kvalitetnem toku. Posledica je miren oblok in zelo malo brizganja. Odlične rezultate dosegamo tudi pri varjenju aluminija in jekla v zaščiti CO2.
Digitalna regulacija omogoča nastavljanje odgorevanja, točkanja, naleta žice in drugih parametrov preko velikega zaslona na aparatu. Za varjenje vsakega od materialov naprava ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam.

  • Pregleden 7" zaslon z velikimi števlikami
  • Robusten 4 kolesni pogon
  • Nastavljiva elektronska dinamika obloka
  • Varilni programi za: Jeklo, aluminij, nerjavno jeklo
  • Enostavno nastavljanje s pomočjo predlagane debeline materiala

Pribor v kompletu:

  • Gorilnik, MG 25, 3 m
  • Masa kabel
  • Reducirni ventil

iMIG 250 GR

Priključna napetost

3 x 400 V

Varovalke, počasne

16 A

Varilno področje

25 – 250 A

Obremenilni količnik

60 % - 250 A

Varilna žica, Ø

0,8 mm – 1,2 mm (jeklo)

Dimenzije izvora

800 x 540 x 700 mm

Teža

28 kg

Morda vas bo zanimalo tudi