Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Lasersko varjenje

Laserski varilni aparati

Najnovejša laserska varilna tehnologija je idealna rešitev za zahtevne varilne aplikacije. Najnovejši varilni sistem je zasnovan tako, da zagotavlja neprimerljivo natančnost in učinkovitost pri varjenju, kar je idealno za različno visokotehnološko uporabo.

Naša ročna laserska varilna naprava ima kompaktno in ergonomsko obliko, ki omogoča enostavno manevriranje ter prilagodljivost pri varilnih pozicijah. To zagotavlja, da je mogoče izvesti tudi najbolj zapletene zvare. Naprava uporablja fiber laser tehnologijo, kar pomeni, da so varjeni spoji najvišje kakovosti, z minimalno deformacijo oz. termičnimi poškodbami materiala okrog zvara.

Varilne naprave iz serije LS so vsestranske in se lahko uporabljajo za vse kovine vključno z nerjavnim jeklom, aluminijem, bakrom in medenino. Naprava je opremljena tudi s posebnimi varnostnimi funkcijami, ki ščitijo operaterja in zagotavljajo, da je postopek varjenja varen.

Ena od ključnih prednosti naše ročne laserske varilne naprave je njena hitrost in učinkovitost. Sistem lahko v kratkem času proizvede visokokakovostne varilne spoje, kar pomeni povečano produktivnost in zmanjšane stroške. Poleg natančnosti in učinkovitosti je naša ročna laserska varilna naprava tudi ugodna z vidika cena/kvaliteta in enostavna za uporabo. Zaradi minimalnega časa za nastavljanje in nizkih zahtev po vzdrževanju je naprava primerna za varilno delavnico, kjer nastajajo vrhunski izdelki v kratkem času.

Vstopite v prihodnost varilne tehnologije z laserskim varjenjem.

Ogled brošure.

Set Descending Direction

   

Izdelkov 1

Set Descending Direction

   

Izdelkov 1