Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Ponudba

Celovita ponudba obsega naš proizvodni program varilnih aparatov in najrazličnejši pribor za varjenje.

Na voljo tudi v obliki kataloga.

MIG MAG varilne naprave

MIG – Metal Inert Gas ter MAG – Metal Active Gas varilne naprave so namenjene elektroobločnemu varjenju v zaščiti plinov: CO2, Ar + CO2 ali čisti argon.

Prikaži izdelke

Dodajni material

Linija originalnega dodajnega materiala Iskravar je plod dolgoletnih preizkusov in iskanja optimalnih lastnosti tako žice kot elektrod.

Prikaži izdelke

TIG varilne naprave

Pri Tungsten Inert Gas varilnih napravah električni oblok gori med volframovo elektrodo in varjencem. Oblok raztali kovino, ki se zlije. S tem nastane zvar.

Prikaži izdelke

Gorilniki in pribor

Pri vsakem varjenju in rezanju se določeni deli med delom trošijo. To posebej velja za kontaktne šobe, vodilne vložke, plinske šobe, skratka predvsem za dele gorilnika.

Prikaži izdelke

Naprave za rezaneje z zračno plazmo

Naprave za rezanje kovin z zračno plazmo delujejo na način, da električni oblok raztali kovino, zrak pod tlakom pa jo odpihne. Deloma kovina tudi zgori.

Prikaži izdelke

Zaščitna oprema

Za varno in uspešno varjenje potrebuje varilec kvalitetno zaščitno opremo: Zaščitna varilna maska; elektronska, z zračnim filtrom, zaščitne rokavice, varilski predpasnik, ...

Prikaži izdelke

Naprave za varjenje elektrod

Naprave za ročno obločno varjenje oplaščenih elektrod so uporabne v najrazličnejših okoljih. Od najmanjših, prenosnih, za domačo rabo do aparatov za težko delo v industriji.

Prikaži izdelke

Zastopstva

Smo zastopnik priznanih proizvajalcev varilne opreme in dodatkov HBS; CEPRO in AER SERVICE.

Več informacij