Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Ponudba

Celovita ponudba obsega naš proizvodni program varilnih aparatov in najrazličnejši pribor za varjenje.

Tradicionalno imamo na voljo največ aparatov za varjenje po mig mag postopku. V programu ostajajo robustni izvori s klasičnim tranformatorjem najsodobnejše rešitve pa prinašajo inverterski varilni aparati. Obe družini naprav sta na voljo v najrazličnejših izvedbah.

Vrhunske varilne lastnosti za natančno delo ponujajo naši TIG varilni aparati. Profesionalni modeli z nastavljivo obliko izmeničnega toka in AC pulznim oblokom omogočajo vrhunske rezultate tudi najzahtevnejšim varilcem. Mogoče so industrijske AC/DC ali samo DC izvedbe, z zračno ali vodno hlajenim gorilnikom ter enofazne izvedbe manjše moči. V DC načinu je pulziranje mogoče s frekvencami vse do 500 Hz, za lažje rokovanje pa poskrbi daljinska regulacija varilnega toka na gorilniku ali nožni komandi.

Naprave za rezanje z zračno plazmo Iskravar v izvedbi s pilotnim oblokom brez VF vžiga povzročajo malo motenj za okoliške aparate in so tako primerne tudi za avtomatizacijo (CNC). Visoka moč v izvoru kompaktnih dimenzij je najbolj izražena pri najmanjšem modelu PL 45i.

Inverterski varilni aparati za varjenje oplaščenih elektriod (REO / MMA) manjših moči so zlasti robustni in enostavni za uporabo. Tako sta modela Xenta 160 in Xenta 200 opremljena s funkcijama za lažji vžig (Hot start) in preprečevanje ugašanja obloka s spremenljivo dinamiko (Arc force), ki se aktivirata povsem samodejno.

Za vse naše naprave so na razpolago tudi rezervni in potrošni deli ter drugi pribor in dodajni material.

Na voljo tudi v obliki kataloga.

MIG MAG varilne naprave

MIG – Metal Inert Gas ter MAG – Metal Active Gas varilne naprave so namenjene elektroobločnemu varjenju v zaščiti plinov: CO2, Ar + CO2 ali čisti argon.

Prikaži izdelke

Lasersko varjenje

Aparati za ročno lasersko varjenje dosegajo kombinacijo kakovosti zvarov in hitrosti varjenja, ki je elektroobločna tehnologija ne dosega. Ponujamo laserske izvore Jasic z močjo do 2000 W.

Prikaži izdelke

TIG varilne naprave

Pri Tungsten Inert Gas varilnih napravah električni oblok gori med volframovo elektrodo in varjencem. Oblok raztali kovino, ki se zlije. S tem nastane zvar.

Prikaži izdelke

Gorilniki in pribor

Pri vsakem varjenju in rezanju se določeni deli med delom trošijo. To posebej velja za kontaktne šobe, vodilne vložke, plinske šobe, skratka predvsem za dele gorilnika.

Prikaži izdelke

Naprave za rezaneje z zračno plazmo

Naprave za rezanje kovin z zračno plazmo delujejo na način, da električni oblok raztali kovino, zrak pod tlakom pa jo odpihne. Deloma kovina tudi zgori.

Prikaži izdelke

Zaščitna oprema

Za varno in uspešno varjenje potrebuje varilec kvalitetno zaščitno opremo: Zaščitna varilna maska; elektronska, z zračnim filtrom, zaščitne rokavice, varilski predpasnik, ...

Prikaži izdelke

Naprave za varjenje elektrod

Naprave za ročno obločno varjenje oplaščenih elektrod so uporabne v najrazličnejših okoljih. Od najmanjših, prenosnih, za domačo rabo do aparatov za težko delo v industriji.

Prikaži izdelke

Dodajni material

Linija originalnega dodajnega materiala Iskravar je plod dolgoletnih preizkusov in iskanja optimalnih lastnosti tako žice kot elektrod.

Prikaži izdelke