Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Aparati za pulzno MIG varjenje

Pulzni MIG varilni aparati

Inverterski varilni aparati za varjenje po MIG postopku z možnostjo pulznega obloka so namenjeni najbolj zahtevnim uporabnikom. Kadar se varilna žica odtaljuje v impulzih, pomeni to kontroliran prehod raztaljenega dodajnega materiala v velikih kapljicah. Velike kapljice imajo nižjo temperaturo, zato manj poškodujejo kristalno strukturo osnovnega materiala. Zaradi kontroliranega prehoda raztaljene kapljice v talino zvara, ne prihaja do brizganja taline. Po varjenju ni potrebna obdelava in čiščenje zvara. Posebej velja to za aluminijeve zlitine in nerjavno jeklo. Varilna žica se pri pulznem prehodu materiala skozi oblok ne dotakne osnovnega materiala, zato ne prihaja do kratkih stikov, ki so glavni vzrok za brizganje pri varjenju. S frekvenco pulziranja, dvojnim pulzom in dolžino obloka lahko popolnoma optimiziramo tudi učinkovitost varilnega procesa.

Za najzahtevnejše varjenje aluminija ali različnih vrst jekla, vključno z nerjavnim, ponujajo rešitev MIG naprave s pulznim oblokom. Mogoče je enostavno posluževanje s omočjo dveh gumbov ali natančno nastavljanje s pomočjo vrpste parametrov.

Odlične rezultate dosegamo tudi pri standardnem varjenju aluminija in jekla v zaščiti CO2.
Naprave lahko prilagodimo potrebam z razponom moči med 250 in 500 A, v kompaktni izvedbi, z enostavno ali digitalno podajalno omarico.

  • Varilni programi za AlMg, AlSi, CuSi, inox, jeklo
  • Prilagajanje posameznih parametrov znotraj programov
  • Shranjevanje lastnih nastavitev
  • Vodno hlajenje
  • Ločena podajalna omarica
  • Dvojno pulziranje

Set Descending Direction

   

Izdelkov 1

Set Descending Direction

   

Izdelkov 1