Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Laserski varilni izvor

Laserski varilni aparat Jasic LS

(Na zalogi)

 • Laserski varilni izvor Laserski varilni izvor
 • Lasersko varjenje Lasersko varjenje
 • Laserski zvar Laserski zvar
 • Laserski gorilnik Laserski gorilnik

Laserski varilni aparat Jasic LS

Hiter pregled

Naša ponudba fiber laser varilnih naprav vključuje dva modela z različnimi močmi, ki se lahko prilagodijo vašim potrebam. Modeli vključujejo 1500 W in 2000 W, ki sta primerna za varjenje različnih vrst kovin, vključno s tankimi materiali od 0,5mm naprej ter režo do 1mm. Oba modela sta opremljena z naprednim uporabniškim vmesnikom, ki vključuje grafični zaslon za intuitivno uporabo. To omogoča enostavno upravljanje postopka varjenja, rezanja ali graviranja/čiščenja brez potrebe po predhodnih izkušnjah z lasersko tehnologijo. Uporabniški vmesnik omogoča natančno nastavitev parametrov postopka varjenja, kot so hitrost varjenja, intenziteto žarka in širino žarka. S pomočjo grafičnega zaslona lahko uporabnik prilagaja parametre, kadar je to potrebno. LS serija naprav je opremljena s široko paleto funkcij, ki vam omogočajo obvladovanje najzahtevnejših projektov. Sistem je vodno hlajen, kar zagotavlja stabilno, neprekinjeno delovanje pri visokih obrementivah. V kompletu z izvorom je vključen tudi podajalnik žice z ustreznim gorilnikom, ki omogoča tako varjenje z ali brez dodajanja žice. Širina žarka, je nastavljiva od 0 do 6 mm za veliko prilagodljivost različnih tehnologij obdelave kovin.


Prenos letaka.


Zaloga: Sprejemamo prednaročila.

Cena vključuje DDV

Opis izdelka

Jasic LS ročna laserska varilna naprava bistvene prednosti pred drugimi tehnologijami varjenja:

 1. Natančnost: Laserska tehnologija omogoča izjemno natančnost pri varjenju, kar pomeni manj odpadkov, popravil in zmanjšanje stroškov.
 2. Hitrost: Laserski varilni procesi so hitrejši kot večina tradicionalnih tehnologij varjenja, zlasti v primerjavi s TIG varjenjem. To pomeni večjo produktivnost in hitrejši zaključek projekta.
 3. Kvaliteta varjenja: Laserski varilni spoji so ponavadi močnejši in bolj kakovostni od tistih napravljenih s tradicionalnimi varilnimi postopki. To zagotavlja večjo trdnost, odpornost na vibracije in manjše tveganje za napake.
 4. Minimalna deformacija in termične poškodbe materiala: Lasersko varjenje vnaša manjšo količino toplote, ki je bolj osredotočena na majhen del materiala. Zaradi tega so neželene deformacije in poškodbe osnovnega materiala manjše.
 5. Vsestranskost: Laserska tehnologija se lahko uporablja za praktično vse kovine, vključno z aluminijem in bakrom. Poleg tega je primerna tudi za varjenje različnih debelin materiala in v različnih pozicijah.
 6. Enostavnost: Z laserskim varilnim aparatom je delo tako enostavno, da tudi varjenja navajen uporabnik hitro doseže vrhunske rezultate.

Naprava je izdelana in certificirana skladno z evropskimi standardi:

 • EN ISO 11553 za laserske obdelovalne stroje.
 • EN 60204; varnost strojev.
 • EN ISO 12100; varnost strojev.
 • EN IEC 61000-6: elektromagnetna združljivost

LS-15000

LS-20000

Priključna napetost

230 V

230 V

Varovalke, počasne

25 A

35 A

Priključna moč

7,2 kW

9 kW

Širina žarka

 0 - 6 mm

 0 - 6 mm

Moč laserja

1500 W

2000 W

Dolžina optičnega kabla

12 m

15 m

Reža med varjencema

max. 1 mm

max. 1 mm

Debelina varjenja

0,5 - 5 mm

0,5 - 6 mm

Tip hlajenja

Vodno

Vodno

Obremenilni količnik:

100%

100%

Učinkovitost optične pretvorbe

>30 %

>30 %

Mere izvora (D x Š x V) [mm]

980 x 420 x 710

980 x 420 x 710

Masa

118 kg

129 kg