Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Inverterski varilni aparat iMIG 400 SW

iMIG 400 SW

2.555,90 €

(Na zalogi)

 • Inverterski varilni aparat iMIG 400 SW Inverterski varilni aparat iMIG 400 SW

iMIG 400 SW

Hiter pregled

Aparat je namenjen profesionalnemu varjenju različnih materialov: aluminija, nerjavnega jekla in konstrukcijskega jekla v industriji. Za optimalno varjenje tudi v zaščiti plina CO2 imajo vse naprave možnost regulacije induktivnosti z elektronsko dušilko. Z ločeno podajalno omarico in poveznim paketom v dolžini 1,5m, 5m ali 10m je delovno območje brez premikanja izvora lahko preko 25 m. Prednost izvedbe v inverterski tehniki je v zelo stabilnem toku in natančni regulaciji. Miren oblok in zelo malo brizganja sta posledica natančno nastavljenih varilnih programov v napravi nastavitev in dovršene regulacije. Odlične rezultate dosegamo tudi pri varjenju aluminija in jekla v zaščiti CO2. Digitalni vmesnik omogoča nadzor nad varilnim tokom in napetostjo, ter enostavno nastavljanje naprave s pomočjo debeline materiala. Drugi parametri, kot so: odgorevanje, točkanje, nalet žice so hitro nastavljivi s kontrolno ploščo na napravi. Za varjenje vsakega od materialov naprava ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam ali uporablja povsem ročni način.


Zaloga: Sprejemamo prednaročila.

2.555,90 €
Cena vključuje DDV

Opis izdelka

Kompaktna sestava industrijskih aparatov ponuja visoko moč v napravi razmeroma majhnih mer z robustnim ohišjem. Inverterski varilni aparati za velike moči in visok obremenilni količnik so lahko opremljeni z vsemi nastavitvami, ki jih profesionalno varjenje zahteva in varilnimi programi za najpogosteje uporabljane materiale ali z enostavno regulacijo kot pri klasičnih aparatih.
S pomočjo nastavljive dušilke je mogoče skoraj odpraviti brizganje v večini situacij, kar je uporabno zlasti pri varjenju v zaščiti plina CO2. Poleg tega z dušilko prilagajamo obliko zvara - od bolj razlitega do ožjega z manj energije.
Vgrajeni varilni programi še poenostavijo delo in nastavljanje aparata v različnih varilnih situacijah in pri varjenju raznovrstnih materialov.
Za dodatno uporabnost nudijo naprave možnost varjenja z oplaščeno elektrodo.
Sistem vodnega hlajenja gorilnika je lahko vgrajen v aparatu ali pa ga uporabnik doda kasneje.

Digitalna regulacija omogoča nastavljanje odgorevanja, točkanja, naleta žice in drugih parametrov s kontrolno ploščo na napravi. Za varjenje vsakega od materialov naprava ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam.

 • Robusten 4 kolesni pogon
 • Nastavljiva elektronska dušilka
 • Varilni programi za: Jeklo, aluminij, nerjavno jeklo
 • Enostavno nastavljanje s pomočjo predlagane debeline materiala
 • Vodno hlajenje
 • 1,5m, 5m ali 10m povezni paket med izvorom ali omarico

Pribor v kompletu:

 • Gorilnik, vodno hlajeni, 4 m
 • Masa kabel
 • Reducirni ventil
 • 1,5 m povezni paket

iMIG 400 SW

Priključna napetost

3 x 400 V

Varovalke, počasne

25 A

Varilno področje

30 – 400 A

Obremenilni količnik

40 % - 400 A

Varilna žica, Ø

0,8 mm – 1,6 mm (jeklo)

Dimenzije izvora

920 x 550 x 1270 mm

Teža

73 kg

Navodilo za uporabo

Morda vas bo zanimalo tudi