Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Inverterski varilni aparat iMIG 400 S

iMIG 400 S

2.113,04 €

(Na zalogi)

  • Inverterski varilni aparat iMIG 400 S Inverterski varilni aparat iMIG 400 S

iMIG 400 S

Hiter pregled

Aparat je namenjen profesionalnemu varjenju različnih materialov: aluminija, nerjavnega jekla in konstrukcijskega jekla v industriji. Za optimalno varjenje tudi v zaščiti plina CO2 imajo vse naprave možnost regulacije induktivnosti z elektronsko dušilko. Z ločeno podajalno omarico in poveznim paketom v dolžini 1,5m, 5m ali 10m je delovno območje brez premikanja izvora lahko preko 25 m.
Prednost izvedbe v inverterski tehniki je v zelo stabilnem toku in natančni regulaciji. Miren oblok in zelo malo brizganja sta posledica natančno nastavljenih varilnih programov v napravi nastavitev in dovršene regulacije. Odlične rezultate dosegamo tudi pri varjenju aluminija in jekla v zaščiti CO2.
Digitalni vmesnik omogoča nadzor nad varilnim tokom in napetostjo, ter enostavno nastavljanje naprave s pomočjo debeline materiala.
Drugi parametri, kot so: odgorevanje, točkanje, nalet žice so hitro nastavljivi s kontrolno ploščo na napravi. Za varjenje vsakega od materialov naprava ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam ali uporablja povsem ročni način.

Zaloga: Sprejemamo prednaročila.

2.113,04 €
Cena vključuje DDV

Opis izdelka

Kompaktna sestava industrijskih aparatov ponuja visoko moč v napravi razmeroma majhnih mer z robustnim ohišjem. Inverterski varilni aparati za velike moči in visok obremenilni količnik so lahko opremljeni z vsemi nastavitvami, ki jih profesionalno varjenje zahteva in varilnimi programi za najpogosteje uporabljane material ali z enostavno regulacijo kot pri klasičnih aparatih.
S pomočjo nastavljive dušilke je mogoče skoraj odpraviti brizganje v večini situacij, kar je uporabno zlasti pri varjenju v zaščiti plina CO2. Poleg tega z dušilko prilagajamo obliko zvara - od bolj razlitega do ožjega z manj energije.
Vgrajeni varilni programi še poenostavijo delo in nastavljanje naprave v različnih varilnih situacijah in pri varjenju raznovrstnih materialov.
Za dodatno uporabnost nudijo naprave možnost varjenja z oplaščeno elektrodo.

Digitalna regulacija omogoča nastavljanje odgorevanja, točkanja, naleta žice in drugih parametrov s kontrolno ploščo na aparatu. Za varjenje vsakega od materialov naprava ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam.

  • Robusten 4 kolesni pogon
  • Nastavljiva elektronska dušilka
  • Varilni programi za: Jeklo, aluminij, nerjavno jeklo
  • Enostavno nastavljanje s pomočjo predlagane debeline materiala
  • 1,5m, 5m ali 10m povezni paket med izvorom ali omarico

Pribor v kompletu:

  • Gorilnik, mg 36, 3 m
  • Masa kabel
  • Reducirni ventil
  • 1,5 m povezni paket

iMIG 400 S

Priključna napetost

3 x 400 V

Varovalke, počasne

25 A

Varilno področje

30 – 400 A

Obremenilni količnik

40 % - 400 A

Varilna žica, Ø

0,8 mm – 1,6 mm (jeklo)

Dimenzije izvora

920 x 550 x 1270 mm

Teža

68 kg

Navodilo za uporabo