Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Inverterski varilni aparat iMIG 300

iMIG 300

1.423,74 €

(Na zalogi)

  • Inverterski varilni aparat iMIG 300 Inverterski varilni aparat iMIG 300

iMIG 300

Hiter pregled

Aparat je namenjen profesionalnemu varjenju različnih materialov: aluminija, nerjavnega jekla in konstrukcijskega jekla. Za optimalno varjenje tudi v zaščiti plina CO2 imajo vse naprave možnost regulacije induktivnosti z elektronsko dušilko.
Prednost izvedbe v inverterski tehnike je v zelo stabilnem toku in natančni regulaciji. Miren oblok in zelo malo brizganja sta posledica natančno nastavljenih varilnih programov v napravi nastavitev in dovršene regulacije. Odlične rezultate dosegamo tudi pri varjenju aluminija in jekla v zaščiti CO2.
Digitalni vmesnik omogoča nadzor nad varilnim tokom in napetostjo, ter enostavno nastavljanje naprave s pomočjo debeline materiala.
Drugi parametri, kot so: odgorevanje, točkanje, nalet žice so hitro nastavljivi s kontrolno ploščo na napravi. Za varjenje vsakega od materialov aparat ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam ali uporablja povsem ročni način.

Zaloga: Sprejemamo prednaročila.

1.423,74 €
Cena vključuje DDV

Opis izdelka

Namenjene so profesionalnemu elektroobločnemu varjenju različnih materialov: aluminija, nerjavnega jekla in konstrukcijskega jekla. Za varjenje v zaščiti plina CO2 imajo vsi aparati možnost regulacije induktivnosti z elektronsko dušilko. 
Prednost inverterske tehnike je v zelo čistem, kvalitetnem toku. Posledica je miren oblok in zelo malo brizganja. Odlične rezultate dosegamo tudi pri varjenju aluminija in jekla v zaščiti CO2.
Digitalna regulacija omogoča nastavljanje odgorevanja, točkanja, naleta žice in drugih parametrov s kontrolno ploščo na aparatu. Za varjenje vsakega od materialov naprava ponudi prednastavljene parametre, ki jih uporabnik lahko prilagaja svojim potrebam.

  • Robusten 4 kolesni pogon
  • Nastavljiva elektronska dušilka
  • Varilni programi za: Jeklo, aluminij, nerjavno jeklo
  • Enostavno nastavljanje s pomočjo predlagane debeline materiala

Pribor v kompletu:

  • Gorilnik, MG 25, 3 m
  • Masa kabel
  • Reducirni ventil

iMIG 300

Priključna napetost

3 x 400 V

Varovalke, počasne

16 A

Varilno področje

30 – 300 A

Obremenilni količnik

40 % - 300 A

Varilna žica, Ø

0,8 mm – 1,2 mm (jeklo)

Dimenzije izvora

800 x 540 x 700 mm

Teža

30 kg

Navodilo za uporabo

Morda vas bo zanimalo tudi