Product was successfully added to your shopping cart.
0izdelkov

Vaša košarica je prazna

Naprave za rezanje z zračno plazmo

Plazma rezalnik za rezanje z zračno plazmo

Plazemski rezalniki Iskravar nudijo veliko moč rezanja, kvaliteten gorilnik pa raven rez. Po naročilu nudimo tudi napravo, ki omogoča žlebljenje. Vsi Iskravar plazemski rezalniki vžigajo pilotni oblok brez VF in so tako primerni za avtomatizacijo.

Plazma rezalnik Iskravar za hitro, natančno in prilagodljivo rezanje

Rezanje z zračno plazmo je enostavno: za delo pa potrebujete le električni priključek in stisnjen zrak. Z rezalno šobo je mogoče vleči po obdelovancu ali s pomočjo distančnika.

Plazma rezalnik do določene debeline materiala omogoča tudi prebijanje sredi obdelovanca, za večje debeline pa je potrebno začeti na enem od robov. Mogoče je rezati z različnimi šablonami, šestili ali vozičkom za rezanje pod kotom. Vsekakor je delo s plazma rezalnikom Iskravar enostavno, kar vam omogoča večjo hitrost in svobodo pri delu z različnimi kovinami.

Set Descending Direction

   

Izdelkov 4

 1. Koordinatni rezalnik UNI-CUT

  Koordinatni rezalnik, ki z veliko natančnostjo in namensko programsko opremo omogoči izrez kosov z zračno plazmo, za katere bi sicer potrebovali industrijsko opremo.

  Delovna površina do 1250 x 1250 mm in vrsta možnosti dodatnega pribora.

 2. PL 45i

  Lahka plazemska rezalna naprava primerna za delo v montaži, inštalaterska dela in podobno, hkrati pa z visoko rezalno močjo in enostavnim 230 V, 16 A priključkom.

  Naprava za vžig pilotnega obloka ne uporablja visoke frekvence, zato v okolici povzroča bistveno manj motenj. S tem je primerne tudi za uporabo na rezalnih avtomatih. Debelina rezanja je močno odvisna od vrste materiala in od hitrosti rezanja. Težje se režejo baker in njegove zlitine.

  • Rezanje jekla do 20 mm.
  • Vžig obloka brez VF.
  • 2-takten in 4-takten način dela.
  • Možnost hitre menjave gorilnika s centralnim priključkom.
  • PFC sistem za varčevanje z energijo.

  cena: 969,90 €

  AKCIJA 872,91 €

 3. PL 65i

  Profesionalna naprava za rezanje z zračno plazmo, ki jo odlikujeta dve lastnosti: enostavna uporaba in izjemne zmogljivosti, to je kvaliteten rez 30 mm jekla v ročnem načinu.

  Ključne prednosti:

  • Rezanje jekla do 30mm.
  • Vžig obloka brez VF.
  • Robusten gorilnik z možnostjo dela brez distančnika.

  cena: 1.201,70 €

  AKCIJA 998,00 €

 4. PL 100i

  Profesionalna naprava za rezanje z zračno plazmo, ki jo odlikujeta dve lastnosti: enostavna uporaba in izjemne zmogljivosti, to je kvaliteten rez 40 mm jekla v ročnem načinu.

  Ključne prednosti:

  • Rezanje jekla do 40mm.
  • Vžig obloka brez VF.
  • Robusten gorilnik z možnostjo dela brez distančnika.

  cena: 1.487,18 €

  AKCIJA 1.338,46 €

Set Descending Direction

   

Izdelkov 4